ingen återvändo





Före                                                                          Efter


Vad tycker ni?




Örongodis!

Playlist:

 Kate Perry- I kissed a girl

Lady Gaga- Just dance

 Kat de Luna- Run the show

 Rihanna- Disturbia

 Estelle- American boy

 Fergie- Labels and love

Kvinna eller mus?



Nu sitter jag här och lyssnar på musik och har lappat alla frisyrer som jag gillar i den senaste "Hår studion". Jag vet vad jag vill ha men jag vet inte om jag vill ha det. kan man skriva så? Jag tänkte lägga in en bild på hur jag tänkt mig men jag vill att det ska bli en överraskning. Om någon timme händer det. Hold on be strong!

Never let go?

Det finns trender som försvinner fortare än Lindsey Lohan har hunnit göra en  ny skandal och det finns det trender som aldrig tycks försvinna. Ett exempel på det är -Skärpet i midjan. Själv är jag väldigt glad över att den trenden håller i sig men varför gör den det? Är det för att den är lätt att designa efter? Jag menar alla plagg blir kvinliga med ett skärp i midjan. Eller är det för att dom börjar få slut på ideér uppe på Doirs och Lacroix mode hus? Hur som helst, markeringen i midjan är stor i höst jag tror faktiskt att jag vågar påstå att det är en överhängande trend hos näst intill alla stora mode hus.

Här har dom markerat midjan med en rosett på Diors visning fall 2008.



Här markerar dom midjan på Fendis visningen fall 2008 med ett brett trendigt skärp.



Så vi kan ju lugnt konstatera att skärpet/markeringen håller i sig i höst igen. Frågan är väl om det någonsin kommer att försvinna?









04.27



Och jag sover fortfarande inte. Inne på mitt tredje avsnitt av Sex and the city. (Kanske inte har nämnt att jag är helt tokig i SATC och har vatt det i några år nu, jag har sett alla avsnitt - alldeles för mång gånger). Det är farligt att jobba natt.. Sen jag började har jag inte somnat före 4 en enda gång. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när skolan börjar. På tal om skolan så har jag väldigt mycket ideé inför min kollektion. Michael Kors har gett mig massor av inspiration.

Nähe nu började 4:e avsnittet..  

I heart Michael Kors



Han gör gudomliga klänningar den här mannen, shit! Är inte helt hundra var det gäller hans tvådelade sett men han klänningar är to die for! Bara kolla in den här klänningen ovan.. himmelsk!

Nu ska jag slänga mig o sängen, ta en ipren (mot verken i munnen) och kolla på ett (några) avsnitt av Sex And The City!

1 + ½ = sant



En stor trend (bland alla andra stora trender) i höst verkar vara -tunikan utan på byxorna. Här ovan är ett exempel på Michael Kors version av det hela. Topshop och La Perla är två av många fler som har gjort samma sak.

Är det ett sätt att försöka förlänga sommaren mån tro? Jag kan inte bestämma mig om jag gillar det eller inte.

Klippa till?

Nu är jag riktigt trött på mitt ruffs(!) som jag har på skalle. Allt hår som hänger i nacken är en enda tova som är oooomöjlig att reda ut! Så imorgon blir det not till att klippa av skiten. rubb och stubb -nästan. Byebye long hair.

Något i den stilen hade jag tänkt mig.. hm.. w'ill see.

varning!



Ursäkta bilden men det går inte att förklara smärtan på annat vis. Detta är resultatet av att ha entand som växer fel. Här  stygn!har då doktorn bänt upp min gom sågat och dratt lite sen sytt ihop det igen med ca 7 stygn. Nu är helvetet borta iaf och ingen är lyckligare än jag. kan endast äta flytande. Lagom kul när niclas sitter ovc äter Pizza hjämte mig. Jag sörplade i mig lite kebebsås så nu svider det gott i munnen.

My baby is back!

Kom hem från växjö för en stund sedan.. tillsammans med min älskling!! Min lilla söta Hp- laptop är hemma igen efter 3veckors rehabilitering! så nu kan visätta lite fart på bloggandet!

plastikoperation?

Då va man nyopererad.. såg ut som olinda 2 när jag kom ut från operationssalen. Det va sjukt obehagligt och inget att rekomendera. men nu är tanden och kedjan borta. tack o lov. Kommer bilder och mer info när jag orkar.

Mamma!

Nu är jag rädd. om lite mer än en timme ligger jag på operations bordet för att (äntligen) operera ut tanden och kedjan som jag har i munnen. Ska bli skönt att bli av med det men ska inte bli kul att ligga vaken under ingreppet.. det blir endast lokalbedövning. Ville helst att niclas (som ska köra mig) skulle stå och hålla mig i handen hela tiden men då fick jag bara frågan "hur gammal är du?" tillbaka.

Tänk på mig!

07.25.. zzZZzzZZ

Nu ligger jag efter tidsschemat igen, ovanligt -not.

Sov så gott!

In their twenties..



Blev bjuden på Johanna och Karros 20års fest, som hålls i eneryda(?) på lördag. Har lite smått panik över vad jag ska ge damerna. Min fantasi är öken just nu (förutom vad det gäller kollektionen!) så lite tips skulle va på sin plats. Snälla rara hjälp mig! Släng in en komentar om vad jag kan ge två blonda, supergoa och härliga tjejer som fyller 20 år och gör det nu, nu , NU!

Köpenhamn!



Då va jag hemma från jobbet -igen. Känner inte för att prata om jobbet just nu utan jag ska försöka sammanfatta helgen. Så dags, faktiskt.
I fredags då bestämde Niclas och jag oss för att åka på en mysig tripp till Köpenhamn. Först bara över dagen men sen så slog vi till rejält och drog till med en hotell övernattning på ett 4-stjärnigt hotell. Vi beräknade att komma iväg vid åtta tiden för att hinna shoppa i malmö innan vi drar till grannlandet. Fredag kväll 00.00 allt står packat och klart vi är redo att gå och lägga oss. Klockan blir 02.00 vi sover5 fortfarande inte men vi är väldigt hungriga. Vi ställer oss och lagar varma mackor.. strömmen i hela huset går. Jag håller på och skita ner mig så rädd jag är. Det va jätte mörkt, jag svär! Niclas ringer mamma (vem annars) och så va strömmen fixad. Dock inte ugnen, som tydligen utlöst faktorn. Men livet går inte under för det, vi micrar mackorna helt enkelt. Vi ser klart en film "när mörkret faller" för övrigt en väldigt bra film! Klockan blir då 03.00 vi är fortfarande klarvakna. Sätter på nästa film och vid 04.30 sjunker niclas in i sömn, jag får stå ut en timme till men tröttnar tillslut på tv-shoppen och somnar i ren tristess runt halv 6.

"Rebecca, kolla klockan!"
Slår yrvaket upp ögonen och tittar på en utan dom två klockorna som står jämte sängen "HALV ETT!?!?! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN"
Och så va det igång. Dom stora planerna om att duscha och göra sig lite fräsh (en rakning krävdes!) kunde jag ju bara glömma. på med kläder och ut med grejerna i bilen sen va det bara att dra. Vi låg alltså 5 timmar efter i schemat. Way to go! Vi körde till malmö på 1 och 15min. smart? nej. Befogat? definitift! Efter flera olika sorters intalningar till mig själv att denna resan kan bli bra ändå började jag tillslut tro på det och slutade tjura. Pluss att shopping blir aldrig lyckad om man är arg, inte sant? Så på med smilet och så bar vi iväg mot Gustav Adolfs torg. Fann en hel del vill jag påstå. Niclas med, när jag väl tog mig tid till hans kill affärer vill säga. Kommer in biler senare på vad vi hittade i skånes huvudstad. Efter shoppingen så drog vi till svågestorps tågstation. Klirrade första klass biljetter och inväntade tåget. Sen över Öresundet, himla fint när man åker på bron! Väl i köpenhamn, lite oroliga över att vi inte ska hitta till hotellet så blir vi lättade när vi kommer ut och ser att det ligger precis rakt framför oss. Så vi går in i lobbyn redp att checka in. Bara synd att det va fel Scandic hotell. Så vi hajar en Taxi och beger oss mot sydhavns plads istället. Det är tydligen väldit noga det där med att ha rätt sorts scandic hotell.
När vi kommer till (rätt) scandic hotell så börjar det fint med att dom uppgraderar vårt hotellrum till ett på högsta våningen. med balkong och badkar. Eftersom vi va svettiga efter all shopping och resan så tar vi ett (skum)bad direkt och njuter lite. Därefter följer; uppackning, göra sig i ordning och därefter utgång.

Kvällen börjar på den underbara restaurangen Jenssens Böffhus. Har alltid tyckt om den restaurangen innan så den kändes som ett säkert kort med tanke på hur hungriga vi va. Det blev välkomsdrink, underbart vitlöksbröd, enorm fläskstek med smörstekta potatis, stekta grönsaker och en himmelskt god sås. Till det delade vi en flaska rosé. Ett par timmar senare var vi otroligt mätta och kände att det va dags för tivoli. Så vi korsade torget och gatan och köpte entré och åkband. Vi hann med 4 karuseller innan det stänge. Inte så lyckat kände vi då men bara att se glad ut och ta sig därifrån 00,00. Vi begav oss till en mysig liten pub och tog en varsin öl (ett måste i danmark ju) och satt och pratade om allt möjligt och lite till. Innan vi tog våra trött ben mot hotellet så (råkade)vi slinka in på Burger King som (råkade) ligga precis bredvid puben. Väl hemma på hotellet så kan man ju tänka sig att det finns ett perfekt sätt att avsluta kvällen på, ingen förklaring krävs?, men vi hamnde framför tv:n -trötta och sletna och somnade tillsut (tomhänta?).

Tio nollnoll, uppstigning, resans höjdpunkt vars tid nu var inne skulle upplevas -Hotellfrukosten. Slet upp niclas och slank ner till frukostbuffén. Den va inte riktigt vad jag trodde en fyrstjärnig frukost skulle va men det gick. Jag tyckte ju att det va lite fusk att det bara fanns pannkakor på barnens buffé bord. Jag fann mig inte det såklart utan gick lite försynt bort till det 1m höga bordet och roffade åt mig en o annan pannkaka. Rätt ska väl va rätt? Och för den delen satt ändå alla snorungar o bara petade i maten. En pannkaka senare låg vi återigen i sängen väntade på att klockan skulle bli tolv, vi var nämligen tvugna att checka ut då. Sen var det bara en hemresa som gällde.

En jätte trevlig/mysig/rolig resa med lite missöden och felbedömningar, precis så som livet kan va ibland.


Long time no see...

Nu har det hänt mkt här.. och jag har lyst med min frånvaro. Jag ska fortsätta att göra det lite till faktiskt. måste jobba snart.. hörs om 6 timmar! hold on be strong!

Farlig mark..



Jag är helt tokkär i Forever21. Helt underbara kläder. Och visst det är många sidor som har det men kolla in priset! Det är riktigt billiga priser. Visst det är en amerikansk sida men, frakten (är beroende på hur mkt du handlar) ligger mellan 20 och 60 dollar. Så alltså ligger det mellan 120-300kr. Ska se om man hinner shoppa lite där innan jag åker till modeveckan. Börjar få lite panik över vad jag ska ha på mig. Ska snart packa till köpenhamnsresan som avgår imorgon 09.00. Så om jag inte hinner titta in här imorgon så hörs vi på söndag.

Stay cool.

Me love weekends!



Härliga tider nu. Solen skiner, mamma är hemma igen och jag har vatt vaken och ute hela dagen. Imorgon drar jag och mr handsome till malmö, kollar och shoppar lite sen vidare till köpenhamn och går på tivoli och vaxkabinetten. Sen drar vi till vårt 4stjärniga hotell och lägger oss och slappar och bara njuter. Sen frukostbuffé på söndagsmorgonen och sen bär det av hemmåt. Hur gott som helst. Kan vi behöva!  Städtime nu, niclas föräldrar kommer hem på söndagen då är det bäst att det är fint annars får lillhucke det hett om öronen! Ha det gott sålänge!

Rise and shine!

Härliga dagar nu framöver. Helgen är riktigt underskattad när man går i skolan. Nu när man jobbar så är den ju höjdpunkten i livet känns det som. Har inte blivit mkt gjort på jobbet idag inte. Rast och snack lite titt som tätt, det gillarvi på fredagsnätterna! Tänkte jag skulle städa och fixa och dona lite nu innan sängen kallar. ska upp klockan 11.00. Känns knappt lönt att sova för sjutton. Mjälen vid halv två. Är måttligt sugen men lite bränna har aldrig skadat säg! Stooooora chocken när jag kollade lönespecifikationen...: 19740!?!?! = jag vill aldrig tillbaka till skolan.

Nähe Ha en underbar dag alla! (för det ska jag nämligen ha)


Coming next..

  • 26/7 Liseberg (preliminärt)
  • 8/8-10/8 Stockholm
  • 14/8-17/8 Stockholms Modevecka
  • 18/8 Skolan börjar, äntligen ska jag få sy!
  • 30/8-31/8 Modellskola i Oslo

Ladiesnight

Hemkommen från grillningen i kånna. Det blev bra mycket roligare än vad jag hade väntat mig. Emelie har blivit fodervärd åt en söt lite hund som heter Milton. Den är ritkigt oskyldigt söt men oskyldig är det sista den är. Låt mig säga så här.. nej föresten, bilden får tala för sig själv. (förlåt mig emelie och jag vet att du kanske kommer hata mig för detta men det är en risk jag måste ta). För övrigt så hade vi en stolsituation. Den va tydligen inte "utfälld riktigt" när josse satte sig så den gick lite, okej mycket, i sönder. Senare kom emelies kusiner över, som är från stockholm. Hennes kusin stöpt i kvinnlig kropp vill jag haaaa med i min kollektion. Jäklar va snygg hon va. Hon hade passat perfekt! Annars har jag ju 2 andra på gåntg än så länge. Vilka det är får ni kanske, kanske reda på senare!

milton fixar biffen

milton fixar biffen

Fick för övrigt ett lite random samtal för någon timme sen från en herre i stockholm.. Han undrade om jag va intresserad att ställa upp som värdinna på ett place i stockholm imon. Haalllåå!? klirrar du en bröstoperation på förmiddagen åt mig eller? Sen när han fick reda på att jag bodde 4timmar ifrån stockholm så verkade det inte finnas tid att fixa en resa för mig så det blir nog inget med det. Kanske lika bra ska ju trots allt till Liseberg (och dö) på lördag! haha usch shame on me. Snart jobb.. sista natten sen heeeelg!

Tror för övrigt att det är en del människor här som undrar om jag och niclas återigen(!!) är tillsammans och saken är den att vi vet inte. Så om du har lagt en funderare på det och du inte blir klok på det så kan jag trösta dig med att det blir inte vi heller. Tiden får utvisa saken.

Ge mig spets, volanger, nitar och läder.

tadaa!

He made it! Otroligt nog? yes. Gott grillat kött och härlig potatisgratäng med sallad och självklart gulligt sällskap! En tia till dig älskling. Dock va niclas komentar till det hela:
"säg inte att det va jag som gjorde det"
"vadå kommer dom kalla dig toffel då eller?haha"
"Kanske man kan säga ja"
"Så fint!"

Känns som om alla grillar idag, alla passar väl på i det fina vädret som tydligen hittat småland också. Fick sms av elin och snoddas innan samtidigt som josse ringde och alla hade samma budskap: "Grillkväll ikväll! det blir kött och potatisgratäng. klockan 7" Jag bugar och bockar och tar en tugga Dejá vy. Nähe nu ska jag försöka se anständig ut. Uppdaterar med outfiten senare.


 niclas the chef

Mannen i köket.

Det står en man i mitt kök och lagar en (som han själv vill kalla det) Festmåltid till mig (oss). Det osar potatisgratäng och grillat. Ska bli kul och se hur lilla Niclas fixar detta. Det ska bli gott med mat i alla fall. Fuskade ganska grovt imorse och åt en panpizza när jag kom hem. Inte bra alls faktiskt! Måste träna, vill inte träna, måste träna, vill inte.. Resultat: Ingen träning.

Smart!

Va inne på min favorit sida style.com  och i vanliga fall när jag hittar något jag gillar så måste jag spara ner det på datorn. Men nu har dom skapat en smart "lookbook"  där jag kan spara ner allt och oavsett vilken dator jag är på så kan jag komma åt mina faves! Är lite kär i Alexander McQueens och Marchesas höst kollektion. In och kika på sidan nu och skaffa dig en egen Lookbook!

Marchesa fall 08                         Alexander McQueen fall 08
Marchesa fall 08Alexander McQueen fall 08

I've died and gone to dressheaven

Det finns en klänning som jag drömmer om, tänker på och älskar varje sekund. Den är helt uunderbart fräsh och ljuvlig. Det är egentligen inget märkvärdigt skrädderi eller design men på något sätt så har den alla rätt.


Carrie Underwood, i Zuhair Murad. (gå in och kika på resten av alla röda mattan kreationer)

Bara kolla på henne, hon ser ju ut som en docka, en av världens finaste dockor. Den klänningen ger mig massor av inspiration!
 Carrie Underwood, in Zuhair Murad.


Vad tycker ni om klänningen? Kommentera!

mindblowing

Skulle inte kunna gå och lägga mig utan att dela med mig av mitt tillfälliga örongodis.

Har ni hört dem innan så lyssna igen, har du aldrig hört dem så lyssna och älska dem, skulle du nu mot all förmodan inte älska dem så lyssna några gånger till så kommer det automatiskt.

http://www.youtube.com/watch?v=o-jFKW4vrCw

http://www.youtube.com/watch?v=asK9fHbtZGs

Sov gott!

Do you mind?

Så va ännu en jobbnatt över. Tiden har gått riktigt fort faktiskt, thank god. Va en skit unge på print som skrivigt fel på stötarna så vi fick en timmes handkuvertering. Aldrig (alltid) fel.  Min fantasi har gått på högvarv hela natten (lägger in en liten kreativ bild för att demonstera nattens underhållning, då det inte va handkuvertering på schemat). Är ritkgit inne på att göra en kollektion nu  till modevisningen i skolan. Modeller, film, extrem, volanger, nitar och massa annat ska planeras! Är också lite spänd över att åka till modeveckan den 11-17 augusti. Hoppas någon kan hänga på annars blir det till att glida till storstan själv. Fint det med iof. Oh, va jag ska rota second hand i sthlm. Myy goood!
Vill inte sova bort denna dagen idag, bara en natt kvar sen är det helg!



 Min lilla kreation från natten..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0